Heeft u last van vochtproblemen, schimmel op de muren of een onverklaarbare lekkage?

Vochtproblemen en lekkages in gebouwen zijn vervelende gebeurtenissen. Wanneer vochtplekken of een lekkage zichtbaar worden is het zaak om zo snel mogelijk de oorzaak te achterhalen, naast schade aan het gebouw kan er ook een ongezonde situatie ontstaan als gevolg van schimmelvorming.

Handgraaf Bouwadvies heeft apparatuur om deze problemen op te sporen en kan u adviseren hoe deze op te lossen. Hiervoor is het in de meeste gevallen, door het gebruik van de juiste meetapparatuur (Co2 metingen, vochtmeters en thermografie), niet nodig om destructief (slopen) onderzoek te verrichten. Hierdoor worden onnodige sloop-en herstelwerk kosten in de meeste gevallen voorkomen. Ook inspecties in deels met water ondergelopen kelders en kruipruimten kan Handgraaf Bouwadvies uitvoeren. Hiervoor wordt een zogenaamd “droogpak” gebruikt en worden de benodigde veiligheidsmaatregelen genomen om deze inspecties uit te voeren.

Daarnaast voert Handgraaf Bouwadvies in woningen klimaatonderzoeken uit wanneer er problemen zijn met vocht, schimmelvorming in deze woningen. Na een periode van metingen van de Co2, temperatuur en relatieve luchtvochtigheid in de woning wordt van de resultaten een rapport opgesteld.
Handgraaf Bouwadvies kan u adviseren met het herstellen van de lekkage of verhelpen van vochtproblemen.

Om te kijken naar de mogelijkheden van een vocht en lekdetectie kunt u vrijblijvend contact met Handgraaf Bouwadvies opnemen.

Vragen? stel ze via het contactforumlier

Contact
Contact
Vocht en lekdetectie